Jeu de boules

Jeu-de-boules baan geopend bij Klootschietvereniging Klein Dochteren

Zondag 12 september 2021
Webmaster Klein Dochteren.

Afgelopen zondagmiddag op de receptie 40-jarig bestaan KV. Klein Dochteren. Heeft het bestuur dankbaar van de gelegenheid gebruik gemaakt, om na het decoreren van Diny Beumer, de nog aanwezige burgemeester “Sebastiaan van ’t Erve” te inspireren een “Jeu de Boules bal” te gooien. Ja u leest het goed “Jeu de Boules bal”. Samen met Diny Beumer heeft hij de nieuw aangelegde “Jeu de Boules baan” geopend door het gooien van de eerste Jeu de Boules bal””. De burgemeester maakte daar dankbaar gebruik van, blijkt wel vanaf de onderstaande foto.

Burgemeester samen met de voorzitter in actie.
Burgemeester en voorzitter
knippen het lint door.

De noodzakelijke kleine koerswijziging, vertaald naar een Jeu de Boules baan op ons unieke plekje rondom clubgebouw Bethel, heeft plaats gevonden op de Jaarvergadering van 2020. Het bestuur heeft nu een eerste stap gezet om een kleine meerjarenbeleidsplan uit te voeren.

Dinsdag 14 sep 2021  
Berkelbode

KLEIN DOCHTEREN – Behalve klootschieten, kan men bij Klootschietvereniging Klein Dochteren ook met regelmaat kaarten en darten. Sinds kort is er een sport bijgekomen. Tijdens de receptie afgelopen zondag, vanwege het veertigjarig bestaan van de vereniging, werd een jeu-de-boules baan geopend bij het verenigingsgebouw Bethel aan de Kijksteeg 8. De opening werd verricht door burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve, samen met de onlangs gedecodeerde Diny Beumer-Oudenampsen.
Nieuw aangelegde Jeu-de-boules baan.
Voorzitter
Diny Beumer-Oudenampsen
Opent met een eerste worp de baan.
Na opening van de Jeu-de-boules baan
bleef het nog zeer gezellig.

Jeu de boules:

  1. Eerste foto’s van onderlinge wedstrijd.
  2. Openging jeu de boules baan bij Klein Dochteren.
  3. De spelregels.
  4. Uitwisselingswedstrijd.