K.D. nieuws

Mededelingen bestuur:

3 september 2022

Hallo klootschiet(st)ers,

Bijgaand de data van de AKF klootschietcompetitie 2022-2023.

Mededeling Webmaster: staan onder de link Agenda

Dit jaar wordt, evenals vorig jaar, ook weer gewerkt met starttijden. De formulieren kan men afhalen bij de betreffende locatie en ook eventueel daar iets nuttigen. Men dient zich aan de starttijden te houden, dus niet eerder starten, ook al zijn de teams die eerder moeten starten nog niet aanwezig bij de start van het parcours. Na afloop van de wedstrijd de formulieren weer bij de locatie aan de wedstrijdtafel inleveren.

Voorafgaand aan de competitiewedstrijden worden de formulieren met starttijden, parcoursen en teams aan jullie verzonden via de app of per mail.

Wij wensen jullie allemaal veel plezier en een sportief klootschietseizoen toe.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,
Ans Leussink-Bats
Secretariaat.

1 september 2022

Hallo competitie spelende leden en reserves,

Bijgaand de indeling van de competitieteams .

De eerste competitiewedstrijd start op zaterdag 17 september in Klein Dochteren, aanmelden bij Café De Zonnebloem. Een overzicht met alle data, locaties en overige informatie ontvangen jullie zodra we dit van de AKF hebben gekregen.

Allemaal veel succes en plezier gewenst tijdens het klootschietseizoen 2022-2023.

28 augustus 2022

Gezellige zondagmiddag.

Beste leden,

Hierbij nodigen wij jullie met partner uit voor een gezellige middag in ons Clubhuis “Bethel”
    Wanneer zondag 28 augustus 2022

Voor het lezen van volledige UITNODIGING
ga naar link LEDEN-INLOG

18 mei 2022

Aankondiging Klussendag
Eén nieuwe datum PK

Beste leden,

Op zaterdag 4 juni vindt weer onze jaarlijkse klussendag plaats. 

Leden incl. gezinsleden zijn welkom om weer verschillende klussen in, aan en om ons verenigingsgebouw Bethel uit te voeren. Zoals altijd wordt het een gezellige boel met verzorging van een natje en een droogje.

We starten om 09.30 uur. Kun je niet de hele dag, met een halve dag of een paar uur zijn we ook heel blij mee. Alle hulp is welkom!

Tot ziens op zaterdag 4 juni.

——————————————————————————————

Het PK gooien op zondag 22 mei wordt, in verband met het toernooi van KV ’t Broek op de Varsselring, verplaatst naar zondag 19 juni. Zie bijgaand het nieuwe schema.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur,
Ans Leussink-Bats
Secretariaat

2 februari 2022, 

Mededeling Competitie.

Eventuele afmelding graag tijdig doorgeven aan
Tonnie Otten.

Nieuwe bordjes: De AKF heeft nieuwe bordjes. Elk team krijgt een bordje en dit bordje blijft ook in beheer bij het team. Het team is hiervoor zelf verantwoordelijk. De volgende wedstrijd worden dus alleen de wedstrijdformulieren uitgereikt.
9e competitiewedstrijd: De volgende wedstrijd is op zaterdag 19 februari bij KV Zwolle. Deze wedstrijd staat gepland op een reservedatum. Deze wedstrijd stond op 22 januari jl. op de planning maar toen mocht de competitie nog niet doorgaan.
Punt van aandacht vanuit het AKF-bestuur: Tijdens de AKF-ledenvergadering van 22 maart a.s. treedt de AKF-voorzitter af. We zijn dus dringend op zoek naar vervanging. Ook als je geen voorzitter wil worden, meld je aan! Bespreek dit binnen de vereniging. Ben je of ken je een geschikte kandidaat, geef het door aan een van de (wedstrijd-)bestuursleden.
Met vriendelijke groet,
Ans Leussink-Bats
Secretariaat.