Fotoalbum-Algemeen

14 september 2021
Diny gedecoreerd met een “LINTJE”

Afgelopen zondagmiddag heeft KV. Klein Dochteren haar 40 jarig bestaan gevierd met een receptie in en om het clubhuis. Bestuur had leden, oud leden, NKB, AKF, zusterverenigingen, buurt en bekenden uitgenodigd en daardoor was het een bijzonder gezellige drukte. Tegen een uur of drie verscheen tot ieders verbazing “Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve” “van de gemeente “Lochem” ten tonele bij het clubgebouw van de klootschieters en deze verrassing werd zeer op prijs gesteld. Want niet zomaar verschijnt even de Burgemeester op een verenigingsreceptie.

Onderstaand Dia-showtje

REDEN!
Burgemeester “Sebastiaan van ’t Erve” kwam speciaal om “DINY BEUMER” voorzitter van KV. Klein Dochteren in het zonnetje zetten.
Diny neemt al ruim vijfendertigjaar de voorzittershamer ter hand bij haar geliefde vereniging. Maar dat niet alleen! Zij spant zich ook in voor heel veel hand-en-spandiensten binnen het Lochemse buurtgemeenschap “Klein Dochteren”, welke uiteraard zeer wordt gewaardeerd.
Zo gewaardeerd door vereniging en gemeenschap dat ze werd voorgesteld om te worden gedecoreerd met een “LINTJE” door “Sebastiaan van ’t Erve”. Met deze Koninklijke onderscheiding gaat “DINY BEUMER” voortaan haar bloeiende leven door als!

“LID IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU”

Diny en uiteraard ook Bennie van harte gefeliciteerd met je welverdiende Koninklijke onderscheiding.

FOTOALBUM:

1*- Klussendag rondom clubgebouw Bethel
Foto en Video verslag van NKB Champions Tour.
2*- Vrijdag 8 april 2022 Algemene Ledenvergadering met aansluitend feestavond.
3*- 14 september 2021 Diny gedecoreerd met een “LINTJE”
4*- Overkapping aan Bethel 2015