Jubileums

14 september 2021
Veertigjarig bestaan gevierd

Afgelopen zondagmiddag heeft KV. Klein Dochteren haar 40-jarig bestaan gevierd met een receptie in en om het clubhuis. Bestuur had leden, oud leden, NKB, AKF, zusterverenigingen, buurt en bekenden uitgenodigd en daardoor was het een bijzonder gezellige drukte.

Tegen een uur of drie verscheen tot ieders verbazing “Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve” “van de gemeente “Lochem” ten tonele bij het clubgebouw van de klootschieters en deze verrassing werd zeer op prijs gesteld. Want niet zomaar verschijnt even de Burgemeester op een verenigingsreceptie.

REDEN!
Burgemeester “Sebastiaan van ’t Erve” kwam speciaal om “DINY BEUMER” voorzitter van KV. Klein Dochteren in het zonnetje zetten.

Diny neemt al ruim vijfendertigjaar de voorzittershamer ter hand bij haar geliefde vereniging. Maar dat niet alleen! Zij spant zich ook in voor heel veel hand-en-spandiensten binnen het Lochemse buurtgemeenschap “Klein Dochteren”, welke uiteraard zeer wordt gewaardeerd.
Zo gewaardeerd door vereniging en gemeenschap dat ze werd voorgesteld om te worden gedecoreerd met een “LINTJE” door “Sebastiaan van ’t Erve”. Met deze Koninklijke onderscheiding gaat “DINY BEUMER” voortaan haar bloeiende leven door als!

“LID IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU”

Diny wordt gefeliciteerd
door Burgemeester
Sebastiaan van ’t Erve
Ook echtgenoot Bennie
viert het feestje mee.

Nogmaals samen op de foto.

Diny en uiteraard ook Bennie van harte gefeliciteerd met je welverdiende Koninklijke onderscheiding.

Webmaster Klein Dochteren.

Jubileums:

1*- 3 september 2016 vijfendertigjarig bestaan.
2*- 14 september 2021 Veertigjarig bestaan.
3*- Jeroen en Rudie vijfentwintigjaren lid.
4*- Henk Wijers vijfentwintigjaar lid.