Alg-nieuws

Algemene Ledenvergadering.
Aansluitend feestavond op 8 april 2022

Op vrijdag 8 april kwamen 26 leden naar clubhuis “Bethel” om de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging bij te wonen en na afloop te genieten van een alleszins goed geslaagde feestavond.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering vond, naast de gebruikelijke agendapunten, de installatie van een nieuw bestuurslid Rikie Veldmaat, plaats. Hierdoor is het bestuur, na het aftreden van Henk Lunneker in 2021, weer op volle sterkte.

Voor aanvang vergadering.

Bij aanvang van de feestavond werden de aanwezige leden en partners in groepen verdeeld om deel te nemen aan enkele spelletjes onder leiding van Gerrie Brunsveld en Eric Nijenhuis.
Zo moest men bij het darten op een dartbord met eigen ontwerp zoveel mogelijk punten verzamelen, een zo lang mogelijke schil bewerkstelligen bij het schillen van een appel, een flesje met een bodempje water op tafel gooien zodat de fles rechtop kwam te staan, een ballon opblazen in een beker en deze zonder de handen te gebruiken 10 meter verder op een tafel deponeren en tot slot raden wat het totale gewicht was van een pan, kampioensbeker en een bijbel.

Pan, kampioensbeker en bijbel.


Al deze spelletjes vonden onder grote hilariteit en onderlinge strijd plaats. In de prijzen viel het team van Marcel Nijenhuis op de eerste plaats en het team van Ellen Bannink op de tweede plaats.

Geserveerde hapjes.

Tussendoor werd er genoten van heerlijke hapjes en drankjes die aangeboden werden door de klootschietersvereniging.

Het feest eindigde in de kleine uurtjes en bij het vertrek ontving ieder lid een attentie: een thermobeker met logo van KV Klein Dochteren inclusief inhoud.

Thermobeker.

Ans bedankt voor het aangeleverd verslag.
Diashow van foto’s staan op link FOTOALBUM.

Alg-Nieuws:
1*- Nieuw aangebrachte tekst.
2*- Algemene Ledenvergadering , aansluitend feestavond.